Lean Learning Center on LEAN valmennuksia ja konsultointia tukeva käytännön oivalluttamisalusta.

Lean Learning Center on LEAN valmennuksia ja konsultointia tukeva käytännön oivalluttamisalusta.

Category : Uutisia

Autamme asiakkaitamme kehittymään ja luomaan sujuvia prosesseja ja palveluja. Tuotamme arvoa asiakkaillemme auttamalla organisaatioita yhdessä oppimaan – eli löytämään parhaat tavat käyttää koko organisaation aivoja – saamaan organisaation vahvuudet käyttöön – niin tekemisessä, kehittämisessä kuin johtamisessakin.

Lataa tästä: Aivojen käyttöaste – oppimisen polut

Asiakkaitamme ovat teollisuuden eri toimialat, kauppa, oppilaitokset, palvelualan organisaatiot ja terveydenhuollon toimialat.

Valmentajat: Työotteemme on käytännönläheinen ja valmentava. Asiakas osallistuu oman prosessinsa suunnitteluun, toteutukseen ja kehitykseen. Valmentajillamme on monivuotinen kokemus asiantuntija- ja esimiestehtävistä eri toimialoilta. Tarjoamme heidän arjessa hankittua osaamistaan käyttöönne.

Valmennus osana konsultointia: Tuemme johtoa, esimiehiä ja tiimejä heidän matkallaan. Valmennus toimii tärkeänä osana organisaation muutosmatkalla. Olemme kehittäneet Lean ajatteluun ja testattuihin ratkaisuihin perustuvan lähestymistavan organisaation oppimiseen. Oppiminen on oivaltavaa ja erittäin vuorovaikutteista. Uskomme Learning By Doing ajatteluun.

Käytännönläheinen simulaatio: Vuoden 2010 tammikuusta lähtien olemme toteuttaneet Lean valmennuksia harjoitustehtaassamme. Tehdas toimii käytännön oppimisympäristönä, missä harjoittelemme keskeisiä Lean oppeja. Jokaisen ryhmän ja yhteisön oppimisen polku on erilainen, siksi meillä on mahdollista ja turvallista oppia – myös erehdyksistä.


1 Comment

Mr WordPress

18.06.2010 at 8:51 pm

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Log out of this account

Leave a Reply

Seuraavat avoimet valmennukset

AVOIMET VALMENNUKSET:

Lean käytännön perusteet, 2 pv

23.-24.3.2020, Hämeenlinna
6.-7.4.2020 Hämeenlinna

 

Lean Hallinto – Lean Office, 2 pv

Yrityskohtaisena

Katso lisätietoja kohdasta “Valmennukset”

Asiakaskohtaisesti järjestettävät valmennukset -> ota yhteys valmentajiin