Verkosto

Verkostomme tuella voimme tarjota kattavia palveluita ja pitkäaikaista kehittymiskumppanuutta asiakkaillemme.

Globaali kumppaniverkosto

Norjalaisen C2U Group (https://c2ugroup.com/en/ ) tarjoamme mm. valmennusmatkoja Japaniin sekä valmennus tukea pohjoismaisille yrityksille

Kansalliset osaajat verkostossamme

Operoimme yhteistyössä Suomen Osaamistalon ja Harri Mähösen (https://osaamistalo.fi/ ) kanssa yhteistyössä Siilinjärven toimipistettä. Harrilla on vahva käytännön yhteys kehittämisen arkeen ja on luotettava kumppani Lean-matkalle. Lean osaamisen lisäksi Harrilla on paljon annettavaa esimiestyön kehittämisessä.

Palveluliiketoiminnan ja toimintakulttuurin kehittämisen näkijä Jalmari Eklund Humaanikoneesta (https://humaanikone.fi/ ) on ehdotonta Suomen kärkeä. Yhdessä osaamme konkretisoida huomisen tähän päivään, mikä monesti auttaa organisaatiota jäsentämään arjen kehittämistä ”jos sinulla on arjen ruuhkakaistalla kehittämisen kasa, ensimmäinen haaste on tehdä tästä kehittämisen jono.

Arjen kuvaamisen ja prosessien jäsentämisen syväosaaja Ari Väisänen Innotiimistä ( https://www.innotiimi-icg.fi/people/ari-vaisanen/ ) tukee tarvittaessa asiakkaitamme käytännön Lean-matkalla.

Valmennusorganisaatioverkostomme

Management Institute of Finland MIF Oy (https://mif.fi/yritys/ ) yhteistyö tarjoaa tukevan pohjan ja mahdollisuuden laajemmistakin yrityskohtaisista kehittämishankkeista. Toimimme MIF asiantuntijaverkostossa.

Laurean (https://www.laurea.fi/ ) kanssa haluamme tukea Lean-ajattelun maastoutumista Sote toimialalle.


Seuraavat avoimet valmennukset

AVOIMET VALMENNUKSET:

Lean käytännön perusteet, 2 pv

23.-24.3.2020, Hämeenlinna
6.-7.4.2020 Hämeenlinna

 

Lean Hallinto – Lean Office, 2 pv

Yrityskohtaisena

Katso lisätietoja kohdasta “Valmennukset”

Asiakaskohtaisesti järjestettävät valmennukset -> ota yhteys valmentajiin