Lean Leader Kalervo Laaksoharju toimii JTO Lean Learning Center Oy:n valmentajana.

Kalella on yli 30 vuoden kokemus kehittämisestä teollisuuden ja kaupan alalta, logistiikan asiantuntijana, johto-, projekti- ja kehitystehtävissä.

Vahvalla yrittäjätaustalla Kale toimii johdon, esimiesten ja tiimien kehittämisen Lean valmentajana.

Kalen asiakaskunta koostuu teollisuuden, kaupan, koulutuksen ja terveydenhuollon toimialoilta.

Asiakkaiden palautteita: Kale oli huippu :), Asiakaslähtöinen ja asiantunteva kouluttuja. Kale on oikealla alalla. Olen todella tyytyväinen , että juuri hän on kouluttajamme. Osaa herättää mielenkiinnon ja kunnioittaa opiskelijaa. Osaa tukea, osaa kuunnella. Osaa sopivasti tökkiä ajatusmaailmaa. Hänen olemassaolonsa on suuri syy siihen, että on tunne siitä, että kykenen ja haluan jatkaa opiskelua. Erittäin mielenkiintoista ja hyvä kouluttaja! Kokemus ja laaja osaaminen/tietämys "paistaa" kouluttajasta läpi. Yli 30 vuotisen urani paras kouluttaja. Ihana, kun kouluttajana on sellainen henkilö, joka tietää asiasta kaiken (tai ainakin lähes kaiken).

Minulla on ollut ilo olla Toyotan valmentajien opissa kahtena peräkkäisenä vuotena. Kuvassa Akinoro Hyodo. Hän on työskennellyt mm Toyota Plant Managerina, Toyota Group Production System Development Teamissa. Nykyisin hän on toimitusjohtaja Good Production Systemsissä. Hyodo on työskennellyt yli 30 v Toyotalla.

Japanissa 2015 ja 2016

Kuvassa C2U Groupin valmentaja Mikako Lago-Lengquist ja Kazumasa Hattori Good Production Systemsistä. Hattori on työskennellyt yli 40 v Toyotalla.