Tiimimme

Peter Kanerva (PsM) on yksi JTO Lean Learning Center Oy:n perustajista ja osakas. Hän toimii valmentajana ja organisaatioiden sekä yritysten kehittämistukena.

https://www.linkedin.com/in/peter-kanerva-3528a017/

Peter.kanerva(at)lean-jto.fi, +358 50 408 8070

Peter on työskennellyt pitkään Johtamistaidon opistossa valmentajana johdon ja esimiesten valmennusohjelmissa sekä työyhteisön kehittämisohjelmissa.

Hän on toiminut myös Lean-harjoituskeskuksen toiminnan kehittäjinä vuodesta 2009. Lisäksi hänellä on vankka kokemus toiminnallisista menetelmistä esimiesvalmennuksissa. Peter on LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies lisenssivalmentaja.

Peter on saanut useissa Toyotan sensein valmennuksissa Japanissa vankan teoria tuntemuksen ja käytännön kokemuksen.

Psykologin tausta antaa Peterin näkökulmasta Leaniin oivallisen tulokulman. Arjen kehittäminen ja kehittämisen johtamisessa korostuu usein kohtaaminen, ja miten työyhteisöt suostuvat yhdessä katsomaan kohti mahdollisuuksia. Kehittämisen tekniikat ovat insinööritiedettä parhaimmillaan ja kun tähän yhdistää näkemyksen siitä miten ihmiset toimivat arjessa, niin yleensä saavutamme tuloksia. Lean on näin ollen tie, jossa näkökulmat yhdistyvät vahvaksi arjen kehittämisen välineeksi.

Asiakkaiden kommentteja Peterin vetämästä uudenlaisesta Lean Leadership valmennuksesta:

Peter on ytimessä! Tässä on todella esimiestyötä tukeva koulutus. Pysytään jatkossakin kiinni oikeassa työssä ja siihen liittyvässä, tämän päivän arjessa. Muutamalla tuotantokierroksella pystyi käsittämään, oivaltamaan aivan keskeiset kysymykset esimiestyössä valmentajan roolissa ja jatkuvassa parantamisessa. Peterillä on todella ammattimainen ja innnostava ote opettamiseen. Hyvä setti, mielenkiinto pysyi alusta loppuun. Olet osaaja isolla O:lla.

Lean Leader Kalervo Laaksoharju toimii JTO Lean Learning Center Oy:n valmentajana.

https://www.linkedin.com/in/kalervo-%E2%80%9Dkale%E2%80%9D-laaksoharju-08558423/

kalervo(at)lean-jto.fi, +358 40 550 5057

Kalella on yli 30 vuoden kokemus kehittämisestä teollisuuden ja kaupan alalta, logistiikan asiantuntijana, johto-, projekti- ja kehitystehtävissä. Vahvalla yrittäjätaustalla Kale toimii johdon, esimiesten ja tiimien kehittämisen Lean valmentajana.

Kalen asiakaskunta koostuu teollisuuden, kaupan, koulutuksen ja terveydenhuollon toimialoilta.

Asiakkaiden palautteita:

Kale oli huippu :), Asiakaslähtöinen ja asiantunteva kouluttuja. Kale on oikealla alalla. Olen todella tyytyväinen , että juuri hän on kouluttajamme. Osaa herättää mielenkiinnon ja kunnioittaa opiskelijaa. Osaa tukea, osaa kuunnella. Osaa sopivasti tökkiä ajatusmaailmaa. Hänen olemassaolonsa on suuri syy siihen, että on tunne siitä, että kykenen ja haluan jatkaa opiskelua. Erittäin mielenkiintoista ja hyvä kouluttaja! Kokemus ja laaja osaaminen/tietämys “paistaa” kouluttajasta läpi. Yli 30 vuotisen urani paras kouluttaja. Ihana, kun kouluttajana on sellainen henkilö, joka tietää asiasta kaiken (tai ainakin lähes kaiken).

Ari Väisänen (M.Eng) toimii JTO Lean Learning Center Oy:n valmentajana. Hän toimii ratkaisuliiketoiminnan käytäntöjen ja prosessien kehittäjänä sekä organisaatioiden mukana Lean valmentajana.

ari(at)lean-jto.fi, +358 50 571 2970

Ari on työskennellyt vuodesta 2000 lähtien sekä kotimaassa että ulkomailla valmistavan metalliteollisuuden tuotekehityksen, tuotannon- ja laatujohtamisen sekä ratkaisuliiketoiminnan parissa.

Arilla on vankka kokemus toiminnallisista menetelmistä työyhteisöjen käytännönläheisissä valmennuksissa Lean & Operational Excellence –valmentajana. Lisäksi hän on toiminut prosessiauditoinnin kouluttajana sekä prosessikehittäjänä ulkopuolissa organisaatiossa vuodesta 2012 lähtien.

Ajoneuvoteollisuuden ja voimansiirron tausta antaa Arin näkökulmasta Leaniin vahvan teollisuuspohjaisen tulokulman. Prosessien ja niihin liittyvien toimintojen tunteminen sekä edellytysten luominen kehittämiselle ovat keskeisessä asemassa Arin toiminnassa. Kehittämisen tekniikat ja laadun mittaaminen ovat insinööritiedettä parhaimmillaan, kun luodaan pohjaa ratkaisuille. Yhdessä työyhteisön ihmisten kanssa näihin pureutuen luodaan onnistuneelle LEAN polulle vankka perusta, jossa kaikkien toimialakohtaiset näkökulmat yhdistyvät vahvaksi arjen kehittämisen välineeksi.


Seuraavat avoimet valmennukset

AVOIMET VALMENNUKSET:

Lean käytännön perusteet, 2 pv

9.-10.4.2019 (tännä)
14.-15.5.2019 (täynnä)
27.-28.5.2019 (täynnä)

 

Lean Hallinto – Lean Office, 2 pv

21.-22.5.2019

Katso lisätietoja kohdasta “Valmennukset”

Asiakaskohtaisesti järjestettävät valmennukset -> ota yhteys valmentajiin