Tiimimme

Peter Kanerva (PsM) on yksi JTO Lean Learning Center Oy:n perustajista ja osakas. Hän toimii valmentajana ja organisaatioiden sekä yritysten kehittämistukena.

https://www.linkedin.com/in/peter-kanerva-3528a017/

Peter.kanerva(at)lean-jto.fi, +358 50 408 8070

Peter on työskennellyt pitkään Johtamistaidon opistossa valmentajana johdon ja esimiesten valmennusohjelmissa sekä työyhteisön kehittämisohjelmissa.

Hän on toiminut myös Lean-harjoituskeskuksen toiminnan kehittäjinä vuodesta 2009. Lisäksi hänellä on vankka kokemus toiminnallisista menetelmistä esimiesvalmennuksissa. Peter on LUONTAISET TAIPUMUKSET™ esimies lisenssivalmentaja.

Peter on saanut useissa Toyotan sensein valmennuksissa Japanissa vankan teoria tuntemuksen ja käytännön kokemuksen.

Psykologin tausta antaa Peterin näkökulmasta Leaniin oivallisen tulokulman. Arjen kehittäminen ja kehittämisen johtamisessa korostuu usein kohtaaminen, ja miten työyhteisöt suostuvat yhdessä katsomaan kohti mahdollisuuksia. Kehittämisen tekniikat ovat insinööritiedettä parhaimmillaan ja kun tähän yhdistää näkemyksen siitä miten ihmiset toimivat arjessa, niin yleensä saavutamme tuloksia. Lean on näin ollen tie, jossa näkökulmat yhdistyvät vahvaksi arjen kehittämisen välineeksi.

Asiakkaiden kommentteja Peterin vetämästä uudenlaisesta Lean Leadership valmennuksesta:

Peter on ytimessä! Tässä on todella esimiestyötä tukeva koulutus. Pysytään jatkossakin kiinni oikeassa työssä ja siihen liittyvässä, tämän päivän arjessa. Muutamalla tuotantokierroksella pystyi käsittämään, oivaltamaan aivan keskeiset kysymykset esimiestyössä valmentajan roolissa ja jatkuvassa parantamisessa. Peterillä on todella ammattimainen ja innnostava ote opettamiseen. Hyvä setti, mielenkiinto pysyi alusta loppuun. Olet osaaja isolla O:lla.


YHTEYSTIEDOT

LEAN LEARNING CENTER

Y-Tunnus: 2319463-7

Riihimiehentie 7

01720 Vantaa, Finland

 

Peter Kanerva

050 408 8070

peter.kanerva@lean-jto.fi

LinkedIn