Johto Lean valmentajana on valmennuskokonaisuus, mikä on suunnattu eri toimialojen johdolle ja esimiehille, jotka tahtovat kehittää määrätietoisesti omaa Lean osaamistaan ja ymmärrystään.

Valmenus on tavoitteellista ja käytännönläheistä tekemistä, valmennuksen aikana käydään avaavia keskusteluja. Valmennuspäivien välissä tehdään omaan organisaatioon liittyviä käytännön kehittämistehtäviä.

Valmennuksen tavoitteena on kirkastaa: Miten yritys jatkuvasti, systemaattisesti ja itsenäisesti kehittyy. Miten ylimmän johdon uudenlaisen ajattelun ja sitoutumisen merkitys näkyy arjessa. Miten organisaation visio käännetään arjen tavoitteiksi ja käytännön askeliksi. Miten aikaan saadaan samansuuntaista tekemistä, kehittämistä ja johtamista.

Valmennuksessa kirkastetaan ylimmän johdon roolit ja työ. Osallistujat ohjaavat ja johtavat itse kehittämistoimenpiteiden käyttöönoton. Valmennuskokonaisuudessa teemme nopeutetun aika- matkan johtamisen ja esimiestyön näkökulmasta. Valmennuksen aikana osallistujat johtavat ja työskentelevät polkuautotehtaassa.

Kysy tarjous organisaatiollenne kohdistetusta valmennuksesta.

Lisätietoja:

Peter Kanerva (050 408 8070), Ari Väisänen (050 571 2970) ja Kalervo Laaksoharju (040 550 5057)